'Liyakat' diyen CHP'ye bak sen! Sadece belediyeler ellerindeyken karı-koca ikili atama..

Geçtiğimiz Haziran ayında, Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştığı CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İSKİ'ye vekaleten Müdür olarak atanan Şafak Başa, Tekirdağ'ın yerel bir gazetesine verdiği röportajda CHP'deki kadrolaşmayı gözler önüne serdi.

Başa'nın anlattıkları, "Liyakat" söylemi ile "kadrolaşmaya" karşı durduklarını iddia eden CHP'lilerin ipliğini bir kez daha pazara çıkardı.

Karı-kocaya çifte atama!

Başa, TESKİ Genel Müdürlüğü görevine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın yönlendirmesi ile nasıl atandığını anlattı. Kendisi TESKİ'de görevlendirilince eşi Meltem Başa'nın da CHP'li Tekirdağ Belediyesi'ne 1. Hukuk Müşaviri olarak atandığını itiraf eden Başa, görev süresince Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile uyuşmazlık yaşadıklarını söyledi.

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Tekirdağ Belediyesi'ne başkan aday adayı olmuştu. Aday olarak yeniden Albayrak’ın gösterilmesinden sonra ise Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanması ile İSKİ’ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.