Mardin'de 3 terörist öldürüldü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye sınırından Türkiye'ye sızmaya çalışan 3 PKK'lı teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı. Soylu, ABD'ye göndermede bulunarak, "Dostlarımızdan taziye mesajı bekliyoruz" dedi. ABD Merkez Komutanlığı geçtiğimiz Cuma günü Suriye'de öldürülen 3 terörist için taziye mesajı yayınlamış ve büyük tepki çekmişti.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sabahın ilk saatlerinde Mardin'de 3 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Bakan Soylu, teröristlerin ülkeye sızanlar arasında yer aldığını ifade etti. Soylu'nun açıklamasında ABD'ye gönderme de yer aldı.



MARDİN'DE 3 PKK'LI TERÖRİST ETKİSİZ

Suriye sınırından ülkemize sızan 3 PKK'lı terörist emniyet istihbarat ekiplerinin takibi sonucu PÖH, JÖH desteğiyle ölü ele geçirildi.



BAKAN SOYLU'DAN OPERASYON SONRASI PAYLAŞIM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, öldürülen teröristler ile ilgili bir paylaşım yaptı. Soylu, "TOPRAKLARIMIZDA TERÖRİST İSTEMİYORUZ TESLİM OLUN" başlığı ile paylaştığı tweet'inde şu ifadeleri kullandı:

Suriye sınırından ülkemize sızan 3 PKK'lı terörist; Emniyet İstihbaratımızın takibi, Mardin Emniyet ve Jandarma, İHA, SİHA, hava takviyesi ve PÖH, JÖH desteğiyle ölü ele geçirildi.



ABD'YE 'TAZİYE' GÖNDERMESİ

Bakan Soylu'nun ABD'ye göndermesi de dikkat çekti. Bakan Soylu, "Dostlarımızdan" taziye mesajı bekliyoruz!" dedi.

ABD MERKEZ KOMUTANLIĞI TERÖRİSTLERE BAŞSAĞLIĞI DİLEMİŞTİ

CENTCOM'un resmi Twitter hesabından Cuma günü öldürülen 3 terörist için taziye mesajı yayımlamıştı.

Skandal mesajda, "3 savaşçısının ailelerine, Kuzeydoğu Suriye'deki insanlara ve SDG ortaklarımıza başsağlığı diliyoruz" denilmişti.