Mersin, Kızkalesi Lağım Plajına Dönmüş

Chp'li belediyenin Meski beceriksizliğinden,Kızkalesi plajı da nasibini almış. Meğer, CHP'li Vahap Seçer'in göreve geldiğinde, "Mersin'i turizm şehri yapacağım" sözünde kastedilen, Mersin turizmini bitirmekmiş. Seçer, Mersin'i turizm şehri değilde lağım ve çöp şehrine çevirmiş durumda.
CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında olan Mersin turizminin kalesi olan Kızkalesi plajından, denize akan lağımlar, pis koku ve kötü görüntüler yaymaktadır.

 Mersin'e İhanet Ettiniz!

Büyükşehir belediyesinin İMAR LTD. ŞTİ.'ye verdiği aynı zamanda Mersin'inde turizm kalesi olan tarihi Kız Kalesi, CHP'li büyükşehir belediyesi sayesinde eski cazibesini kaybetmiş durumdadır. Bir gelenin bir daha gelmek istemediği plajda oluşan  çöp yığınları ve yayılan mikroplar ise ayrı bir faciadır.

Terkedilmiş ve kendi kaderine bırakılmış Kız Kalesi plajını bu hale getirenler ise CHP'li Seçer ve ekibidir.Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Meski'ye yapılan şikayetler yetersiz kalmış, belediye şehri adeta Billboardlar ile donatmış, Mersin'e ihanet etmiştir. Kızkalesinin alt yapı sorununu çözmeyip,plajda plaj voleybolları düzenleyen belediye, Mersin gibi tarihi, kültürü,turizmi gibi birçok yönü ile büyüleyici bir şehri haketmediğini bir kez daha göstermiştir.