Mersin Şehir Hastanesinde Evlat Mucizesi

Fakülte destek personeli olan 37 yaşındaki H.E. korkunç kazadan dolayı ciddi bir mağduriyet yaşıyor. Yaşanan elim kaza ile ilgili ciddi ihlallerin bulunduğunu iddia eden mağdur aile, yaşadıklarını Mersin Karahaber ekibine açıkladı.
İddialara göre Özgür Er idaresindeki araç 130 km hızla H. E’ye çarparak, yayayı otuz metre boyunca sürükledi. Korkunç kazada ağır yaralanan H. E. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yapılan tüm müdahalelere rağmen şifa bulamayan H. E. 6 ay boyunca komada kaldı. Bu uzun uyku döneminden sonra H. E. uyanmışsa da  kapalı bir bilinçle yaşamını sürdürüyor. Midesi delinen kadın, yarı felç bir halde hayata tutunmaya çalışıyor. H.E’nin babası, yaşanan süreç sebebiyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bir oğlu bulunan H.E’nin bütün gücünü oğlundan aldığını hastane personeli, şu sözlerle anlattı: ‘’O kadar pansumana, o kadar acıya tepki vermiyor. Sadece oğlunu gördüğü zaman  tepki veriyor.’’
Mağdur aile kazaya Ö. E’nin sebebiyet verdiğini belirtmekle birlikte sürücü Ö.E ile ilgili ciddi iddialarda bulundu. Bu çerçevede aile, ceza evinden yeni çıkan Özgür Er’in ehliyetsiz ve alkollü bir şekilde kaza yaptığını, zanlının kaza sonrası kaçtığını iddia etti. Aileye göre zanlı, babası ile kıyafetlerini değiştirdikten sonra babasını olay yerine getirerek, babasının olayı üstlendiğini iddia etmektedir. 
Çarpan şahıs ailesi ile birlikte 2 gün boyunca hastaneye ziyarete geldiler; ancak hiçbir şekilde ailenin sorunlarıyla ilgilenmediler.
Konuyla ilgili aile ‘’görülen davada ehliyeti bulunmadığı gerekçesiyle Ö.E’ye para cezası kesilerek serbest bırakıldığını’’ ifade etti.
H.E’nin Ablası: ‘’Kardeşim sağlık çalışanı... Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olamaz. Kardeşimi bu hale getiren şahsın gerektiği cezayı almasını istiyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Kaynak:habermerkezi