Mersin Süs Bitkileri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yön. Kur. Başkanı Ahmet Timuçin'den Yeni Yıl Mesajı

Ülkemizin ve dünyanın büyük badireleri atlattığı 2022 yılının ardından 2023’ün Mersin’imize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.

Her yeni yıl, yeni bir umut. 2023 yılına dair büyük umutlarımız var. Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız 2022 yılında, sadece ülkemiz için değil, tüm dünya için çok zor bir yıl oldu. Dünya tarihine adını yazdıracak birçok önemli olay meydana geldi. Yangınlar, depremler, savaşlar, hastalıklar 2022'de yaşandı. Bunun yanında ortak sevinçlerde buluşmanın da mutluluğunu yaşadık.

Yaptığımız hizmetleri hayata geçirirken en büyük gücümüzü insanlara duyduğumuz sevgiden alıyoruz. Zira insanı sevmeden başlanan her iş yarımdır, yarım kalır. Bu nedenledir ki, tüm hizmetlerimizin odağında insan, yani sizler varsınız. Temel hedefimiz, aynı gökyüzü altında, aynı havayı soluduğumuz, aynı kaderi paylaştığımız sizlerin Mersin’de yaşamaktan keyif almanız ve mutlu olmanızdır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında 2023 yılının ülkemiz için salgın hastalıklardan ve afetlerden uzak bir yıl olmasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini; milletimize, Mersin'imize sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.