Mersin'de Ağaç Katliamı

Vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın isminin verildiği Mersin Yenişehir İlçesi Pozcu sahilindeki abide ağacı matkapla delip, asit dökerek kuruttukları halde.. Ağaç öldürmek cinayete girmediği için serbest bırakılan personel üzerinden kendilerini aklamaya çalışan Vahap Seçer ve avanesi bir kez daha acziyet beyanında bulunmuştur..

Halk Ve Yöneticiler Seçer'e Tepkili 

Olayın Türkiye ve Mersin gündeminde yankı bulmasından dolayı halk ve yöneticiler Vahap Seçer'e tepkili.

Son yapılan Belediye Meclisi'nde  Cumhur İttifakı meclis üyelerinin konuyla ilgili sorularına ise Seçer'in verdiği  'Ağacın bir kısmını kurtardık' cevabı Mersinlileri ve yöneticileri kızdırdı. 

Ak Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı;Emre Yılmaz Hesap Sordu!

Özgecan Aslan'ın ismi verilen Mersin  Pozcu sahilindeki  yarım asırlık ağacın hesabı bugün Mersin Ak Parti İl Başkanı 'Emre Yılmaz ' tarafından soruldu.
 Ak Parti Mersin İl Gençlik Kolları  tarafından gerçekleştirilen basın toplantısında
 Mersin Akparti İl Başkanı Emre Yılmaz, "

Şuanda içinde bulunduğumuz canımız bir tanemiz Özgecan Aslan'ın sembolü haline gelen Barış Meydanı'nda Mersin’in yarım asırlık simgesine sahip çıkmak için toplanmış bulunmaktayız.   Kamuoyunun malumu üzerine son yapılan Belediye meclisinde Cumhur İttifakı Meclis üyelerimizin sorusuna, MBB Başkanı Sayın Vahap Seçer vatandaşların gözünün içine baka baka ağacın kalan kısmını kurtarmaya çalıştıklarını belirtmişti. Fakat ortaya çıkan görüntüler bize gösterdi ki ağaç katliamının sorumluları daha önce yerel bir gazeteyi basan ve MBB personeli olan örgüt mensuplarıdır. Binlerce emekçiyi işten çıkaran CHP’li Belediye meğer kendisine, meclis baskını yapacak, demokrasimizin temellerinden olan özgür basın mensuplarımız ve gazetecilerimize saldırı düzenleyecek, doğa cenneti bu güzel şehrimizde ağaç katledecek bu tip insanlara ihtiyaç duymuştur.   CHP'nin Gezi parkı olaylarına desteğiyle başlayıp Sağlıklı ve temiz bir doğa adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın lafla değil icraatla kazandırdığı "Millet Bahçelerimize" karşı çıkmasıyla devam eden süreçten bugüne kadar CHP'nin doğa ve temiz bir gelecek için neler yaptığının en güzel örneğine bugün burada şahitlik ediyoruz.   Daha kendi teşkilatından bir haber CHP gençlik kolları genel başkanı Genç Osman Kilik, disipline sevk ettiğin genel başkan yardımcın, il gençlik örgütü başkanın ve Mersin örgütün her seferinde şiddet kin ve nefret söylemlerinin yanı sıra şimdi de Mersindeki bu katliamın sorumlusu olan Toroslar İlçe gençlik kolları başkanın, teşkilatların ve seni Mersin kamuoyuna ve vicdanına havale ediyorum.   Mersin’in en işlek bölgesindeki ağacı katletmeye cüret edecek kadar çirkinleşen bu insanları esefle kınıyoruz.

"şeklinde konuştu.