Mersin'de Kahta Badem Festivali Başlıyor

Kahta Badem Birliği Başkanı Mehmet Sena Yıldırım, Kahta Bademi markasının ülkemizde marka değerini yükseltmek için Mersin’de Kahta Bademi Festivalinin düzenleneceğini belirtti.

Kahta Bademi Festivali’nin tanıtımı için Türkiye’nin değişik illerinde de düzenleneceğini ifade eden Kahta Badem Birliği Başkanı Mehmet Sena Yıldırım, Kahta Bademi’nin gerçek değerini bulması için bu tür çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Festivale büyük bir ilgi beklediklerini ifade eden Yıldırım, ''Mersin’de faaliyet gösteren Adıyamanlılar il ve ilçe Vakfı Başkanı Hacı Sarıdoğan ile birlikte organize ettiğimiz bu festivale, Adıyaman Milletvekilleri, Adıyaman il ve ilçe belediye başkanları, kaymakamlarımız, Mersin milletvekilleri, vali, büyükşehir belediye başkanı ve ilçe başkanları da katılacak. Mersin halkının yoğun katılım yapacağını beklediğimiz Kahta Bademi Festivali, Cumartesi günü saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak. Festival saat 15:00 da protokol üyelerinin teşrifi ile devam edecek. Ardından saat 17:00’da ise Kahtalı sanatçı Recep Tanyıldız konseri ile 19:00’da sona erecek.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Haber Merkezi