Mersin'de Yol Vermeme Kavgasında 1 Kişi Öldü

Mersin Akdeniz, Adanalıoğlu Mahallesi’nde Mehmet Ali Ö ile Hüsamettin Kuş arasında  yol vermeme meselesi yüzünden bir tartışma çıktı. Mehmet Ali Ö, Hüsamettin Kuş’a önce aracıyla çarptı; sonrasında çıkan kavgada da bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 20.00 sıralarında Akdeniz ilçesinin Adanalıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Hüsamettin Kuş isimli vatandaş,hafif ticari aracını yol kenarına park etmiş ve sahilde arkadaşıyla oturup, sohbet etmeye başlamış. Bu sırada aracıyla gelen Mehmet Ali Ö., yoldan geçemediğini iddia ederek Kuş’un arabasını çekmesini istemiş ve yol verme meselesi yüzünden aralarında bir tartışma yaşanmıştır.Çıkan tartışmanın ardından bölgeden ayrılan Mehmet Ali Ö., daha sonra aynı yere tekrar gelip, iddiaya göre aracıyla Kuş’a çarpıp, kaçarken Hüsamettin Kuş ve arkadaşı, hafif ticari araca binerek, Mehmet Ali Ö.’yü takip etmeye başlamıştır.

Göğsünden Bıçaklanarak  Öldürüldü 

Tartışma ile başlayıp ölümle sonlanan yol vermeme kavgasında, görgü tanıkları olaya şahitlik etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Hüsamettin Kuş, sahil yakınında aracının önünü kestiği Mehmet Ali Ö. ile yeniden tartıştı. Araçlarından inip kavga eden sürücülerden Mehmet Ali Ö., cebinden çıkardığı bıçakla Kuş’u göğsünden yaraladı. Hastaneye kaldırılan Hüsamettin Kuş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra  2 şüpheli ise firar etti. Güvenlik güçleri  firar eden şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.