Mersin'in anket sonucu açıklandı: Vahap Seçer'e tekrar oy vereceklerin oranı belli oldu

Dİ-En Araştırma şirketi, yayınladığı son anket sonucunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in oy oranının yükseldiği görülüyor. Dİ-EN Araştırma şirketinin ‘’CHP tarafından yönetilen 11 büyükşehir belediye başkanlarının oy ve beğeni oranları’’ başlıklı çalışmanın sonucu yayınlandı. Her kentte SMS-Online link yönlendirme metodu ile 2400 katılımcı ile yapılan anket sonucuna göre Mersin’de yaşayanların Vahap Seçer’den memnuniyet oranı yükseliyor. 


Mersin’de yaşayan 2400 vatandaşa sorulan ‘’Yeniden seçilmesi halinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e oy verecek misiniz?’’ sorusuna verilen yanıtlar ve oranları açıklandı. Evet oy vereceğim diyenlerin oranı yüzde 48, hayır vermeyeceğim diyenlerin oranı yüzde 36, diğer adaylara bağlı diyenlerin oranı ise yüzde 16 olarak belirlendi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i başarılı buluyor musunuz? Sorusuna Evet diyenlerin oranı yüzde 47, hayır başarısız diyenlerin oranı yüzde 36, kısmen başarılı diyenlerin oranı ise yüzde 17 olarak ölçüldü.