Mersinli Vatandaş İllallah Etti!

Mersin’de yaşayan Murat İldeniz isimli vatandaş, babası ile ilgili belediyeden yardım talebinin uzun zamandır karşılanmadığını iddia etti. Bakıma muhtaç olduğu bildirilen hastanın durumu, belediyeye bildirildiği halde yaklaşık 2 aydır hiçbir yardım ve destek alınmadığı iddia edildi. İlgililerin ilgisizliğinden şikayetçi olan vatandaş, konuyu sosyal medya hesabından dile getirmeye çalıştı.

Murat İldeniz, belediye başkanı Vahap Seçer’e hitaben  ‘’Vereceğini hizmetten yaralanmak için ne yapacağız 2 aydır yeniden kayıt yaptırmaktan başka. Yaşlı bakıma muhtaç için yemek veriliyor deniliyor; ama tek yaptıkları kayıt açıp sonra da ‘’Geldik yoktunuz’’ demeleri. Adam dışarı çıkamıyor nasıl evde yok. Ayrımcılık istemiyorum. Ne zamandır CHP üyesi olduğum bellidir.  Normal vatandaş olarak talebimi iletiyorum. 2 aydır oyalama ve yalan bir şekilde savsaklanıyor. Her gün WhatsApp’tan soruyorum. Kimse gelmedi kimse aramadı. Tekrar kayıt alacaklarmış. Başkanım 2 aydır çözülmedi. Baba 71 yaşında ve tek başına.’’ açıklamasında bulundu.

Son zamanlarda belediye başkanı Vahap Seçer’e ulaşamayan bazı Mersinli vatandaşlar, seslerini sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak duyurmaya çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor.

Kaynak:habermerkezi