Meski Skandalı !

CHP Mersin İl Başkan yardımcısı  Burcu Turğut kısa süre önce CHP Akdeniz ilçe başkan yardımcısı İstemihan Taşkıran ile resmi olarak evlendi. İddialara göre Burcu Turğut’un mali beklentileri sebebiyle  İstemihan Taşkıran. ayrılmak istediğini belirtti. Bir süre önce  İstemihan Taşkıran. planladıkları düğün törenlerinin iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

BURCU TURĞUT OLAY MI ÇIKARTTI? 
Ayrılık talebinden sonra iplerin gerildiğini ifade eden görgü tanıkları, Turğut’un şiddete giriştiğini iddia etti. İddialara göre Turğut yanına aldığı kişilerle birlikte  İstemihan Taşkıran’nin evini bastı. Baskın sırasında  İstemihan Taşkıran. ve ailesi darp edildi. Damat adayının annesi ve anneannesi de darp edildi. 

ORTADA DARP RAPORU VAR!
 İstemihan Taşkıran’nin yaşanan baskın sırasında yaralandığı ve hastaneye giderek darp raporu aldığı bildirildi.

DAĞBAŞI MI BURASI, EŞKIYA MISINIZ?
Görgü tanıklarına göre İstemihan Taşkıran, Turğut ailesinin maddi açıdan kendilerini zora soktuklarını, her geçen gün yeni bir talepte bulunduklarını ve bu taleplere mali açıdan güç yetiremeyeceğini iddia etti. Bunun üzerine  İstemihan Taşkıran. ayrılık talebini Burcu Turğut’a iletse de bundan sonra kıyamet koptu.

YANLIŞ DUYMADINIZ, 

 İstemihan Taşkıran ve Burcu Turğut  MESKİ ÇALIŞANI!
Son zamanlarda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin işçi alımında CHP örgütüne mensup kişilere öncelik tanıdığı iddia edilmişti. 

BU İDDİALARDAN BİRİ DAHA DOĞRULANMIŞ OLDU.
Yaşanan olaydan sonra CHP il yöneticisi Burcu Turğut’un ve CHP Akdeniz ilçe başkan yardımcısı  İstemihan Taşkıran.’nin MESKİ’de çalıştıkları ortaya çıkmış oldu!
Yaşanan olaylardan sonra konunun yargıya taşınıp taşınmayacağı bilinmezken her iki kişinin de MESKİ personeli olarak işe alınmış olmaları konusunda Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer’in ve CHP il başkanı Adil Aktay'ın  nasıl bir açıklamada bulunacağı merak konusu oldu.