Meski Sömürmeye Devam Ediyor

Hergün şikayetlerin ve usulsüzlüklerin boy gezdiği Meski'de halk, Seçer'in yönetiminden nasibini almış durumda.

Vahap Seçer döneminde 
Meski, KVKK kapsamında paylaşılmaması gereken belgeleri 3. şahıslara paylaşmış,vatandaş kişisel verilerinin 3.şahıslar tarafından gazetelerde paylaşılmasından dolayı olayı mahkemeye taşımıştı. Halka haksız faturalar kesmiştir. Ayrıca  Arslanköy'de düzensiz su kesiklikleri, kullanılmayan eve yüksek su faturası,
Silifke'de düzensiz akan sular, Tarsus Çokak Mahallesi'nde tanker ve bidonlarla su taşınması ..

Meski Bünyesinde CHP Mersin İl örgütünden kişilerin bankamatik olarak çalışıyor  görünmesi ise yönetim acziyetinde gelenin son nokta Vahap Seçer için!

6 Aydır Kullanılmayan Eve 250 TL Su Faturası

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde CHP'li Vahap Seçer'in, Meski'ye zam yapılması teklifi Cumhur İttifakı grubunun oyları ile red edilmişti. Meski'ye zam yapamayan Vahap Seçer, sudan para kazanmanın başka bir yolunu bularak, su faturalarına ek yansımalar yapmıştır.
WhatsApp ihbar hattımıza gelen bilgiye göre, Meski şimdi de Arslanköy'de 6 ay boyunca kullanılmayan bir eve 250 TL su parası kesmiştir. Ayrıca Meski, sayaç üzerinde 23 ton su kullanımı yazmasına rağmen, sayacın bozuk olduğunu iddia ederek belgelere 26 tonluk su kullanımı diye bilgi düşmüş.
İşte ihbar hattımıza gelen vatandaş şikayeti: Meski'den, Mayıs ayında Arslanköy'de sayaç okumaya geldiler. Ve sayaç bozuk diye 6 aydır kullanılmayan eve 250 TL su faturası kestiler. Şimdi ise sayaç üzerinde 23 ton yazmasına rağmen 26 ton su yazmışlar. Durumu Meski'ye sorduğumda ise, sayaç bozuk olduğu için 3 ton daha eklendi dediler. Kullanmadığım eve 250 lira fatura kestiniz birde bunu mu yapıyorsunuz? Dediğimde ise, "evet"diyorlar. Sayacı değiştiriyorlar, 3 ay sonra kaydını yapıyorlar. Şaka gibi..."ifadelerini kullandı.