MHP Mardin İl Başkanı İsyan Etti!

SORUMLUSU KİM?

Bozkuş ‘’Dün ilimizde noter huzurunda yapılan İŞKUR kura çekiminin, daha önce yapılan kuralar gibi bizleri yine yanıltmadığını daha önceden belirlenen kişilerin seçildiğini, gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarının önüne geçildiğini ne yazık ki yine görmüş olduk.’’ açıklamasında bulundu.

MARDİN HALKI HESAP SORACAKTIR!

Sözlerinin devamında ‘’Formalite olarak yapılan kura çekiminin hesabını Mardin halkı illa ki soracaktır. Bilgilerinize arz ederim.’’ açıklamasıyla sorumluluğu bulunan kurumlara göndermede bulundu.

KONUYLA İLGİLİ MHP MARDİN İL BAŞKANLIĞI DA AÇIKLAMADA BULUNDU: 

‘’Mardin Halkımıza duyurulur. 21 Eylül Pazartesi günü 21 Kasım şehir stadyumunda TYP Kapsamında 12 bin kişinin başvurduğu ve noter huzurunda yapılan İŞKUR kura çekiminin, daha önce yapılan kuralar gibi bizleri yine yanıltmadığını, daha önceden belirlenen kişilerin seçildiğini, gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarının önüne geçildiğini ne yazık ki yine görmüş olduk.  Formalite olarak yapılan kura çekiminin yapıldığını ve geçen sene Temizlik personeli olarak İlçemiz Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarımızda 11 Temizlik personel çalışanların tekrar isimlerin çıktığını tespit ettik ve Mardin İŞKUR İl Müdürlüğünün konuyla ilgili gerekli basın açıklamasını yapmasını bekliyoruz. Halkın sesi olmaya geldik... MHP Mardin İl Başkanlığı…’’

Kaynak : Haber Merkezi