Mide bulandıran görüntü: Camide zina

Son dönemlerde adeta düğmeye basılmış gibi ahlaksızlar, çukurlarından kafalarını çıkarmaya başladı. Bazı kesimler, çıplaklığı ve fuhuşu "özgürlük" olarak tanımlarken bazı şerefsizler ise toplumun gözü önünde fuhuş yapıyor.

Geçtiğimiz sene İstanbul Bebek sahilindeki iki kendini bilmezin ulu orta cinsel ilişkiye girmelerinin ardından son kepazelik Esenyurt'ta patlak verdi.

Sosyal medyada infiale neden olan şerefsizlik; bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Cami avlusundaki kepazeliğe göz yummayan iki vatandaş ise; şerefsizleri kovdu.

VATANDAŞ İDAM İSTİYOR

Cami avlusundaki zina rezaletine çok sert tepki gösteren vatandaşlar; milletin gözü önünde zina yapanların toplumu ifsat suçundan idam edilmeleri gerektiğini söyledi.

Cami'deki zina şerefsizliğinin İsveç'teki Kur'an-ı Kerim'e yönelik kalleş saldırıdan bir farkının olmadığının altını çizen vatandaşlar, başta Adalet Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na çağrı yaparak, 'Bu şerefsizliğin peşini bırakmayın, idam edin bunları' şeklinde çağrı yaptı.

İHSAN ŞENOCAK: İDAMDAN BAŞKA ÇARE YOK!

Bebek'teki mide bulandıran şerefsizlikle ilgili o dönem bir açıklama yapan Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak "idam etmekten başka çare yoktur" diyerek şunları söylemişti: Çıplaklık çağdaşlık, fuhuş özgürlük oldu(!)İnsanlığın fıtratıyla oynandı. Kimse Allah’tan(cc) merhametli olamaz.Milletin gözü önünde zina yapanı, toplumu ifsat suçundan idam etmekten başka çare yoktur. Namussuzu zindanda besleyen değil, darağacında sallandıran bir nizama muhtacız.