Milli Birlik Cemiyeti Mersin İl Başkanı Mustafa Arı'dan Kurban Bayramı Mesajı

Mersin'in önde gelen STK'larından biri olan  Milli Birlik Cemiyeti Mersin İl Başkanı Mustafa Arı yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Birlik ve beraberlik mefhumunun büyük bir anlam taşıdığı son günlerde, milletçe bir bütün halinde  karşıladığımız  bayram gününün, milli birliğimize güç katması ve ülkemizdeki kutuplaşmalara son vermesi Yüce ALLAH (c.c)’tan öncelikli temennimdir.

Bayramlar; dayanışmayı, yardımlaşmayı, ortak duygularda buluşmayı sağlayan yegâne yollardan biridir. Ecdadımızdan devraldığımız milli değerlerimizi; manevî bilincimizin desteğiyle sevgi ve kardeşlik bağlarıyla güçlendirerek gelecek nesillere taşımak en büyük görevimizdir.

Dünya üzerinde nice soydaşımız ve dindaşımız zulümler görürken , nice garipler açlıktan can çekişirken, duamızda olanlar için fazlasını yapamamanın hüznü ile mazlumların hür olacağı kutlu günlerin yakın  olmasını  ALLAH (c.c) dan niyaz ediyorum .

Mazluma umut , zalime korku olan aziz vatanımızın üstünde ay-yıldızlı bayrağımızın inmemesi için her şeyini feda eden, kalleş saldırılar sonucu şehit düşen askerlerimizin , polislerimizin acılı aileleri başta olmak üzere, Kıymetli Mersin'li hemşehrilerimizin , Aziz Türk Milletinin ve  İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar.  ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, mazlum diyarların hürriyetine  vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.