Orhan Kemal Yüksel Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

AK Parti Milletvekili aday adayı Orhan Kemal Yüksel düzenlediği basın açıklamasıyla adaylığını beyan ederken aynı zamanda gündem ve seçime yönelik de açıklamalarda bulundu. 

Kahramanmaraş merkezli olup 11 ilimizi yakından etkileyen deprem felaketinden dolayı yaşanılan acıyı derinden hissettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Yüksel, tüm vatandaşlara başsağlığı ve şifa dileklerini iletti. 

Sözlerine, "Ben de her biri birbirinden kıymetli milletvekili aday adayı kardeşlerim gibi aday adaylığım müracaatımı gerçekleştirmek için gelmiş bulunuyorum. Hayra vesile olmasını dilerim. Bu seçimi önemli kılan, hiçbir projesi olmayan ve ortaya koyacakları vizyondan yoksun olup tek amacı Tayyip Erdoğan'ı devrilelim ortak paydasıyla hareket eden, sufleyi dışarıdan alan, birbirine benzemezlerle, gücünü halktan ve milletten alanların seçimidir." ifadeleriyle devam ederek seçimin AK Parti için ne denli önem arz ettiğini ve birlik- beraberliğin önemini vurguladı. 

AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı açıklamasını yapan Sayın Yüksel, bu vesileyle sözlerinin sonuna gelirken tüm Mersin halkına seslendi:

"Buradan tüm Mersin halkına seslenerek sözlerime son vermek istiyorum. Haydi Mersin; gün kardeşlik, birlik zamanıdır. Yeni Türkiye'yi, yeni Mersin'i inşaa ve imar etme zamanıdır. Birlikte başaracağız. Hepinizi Allah' a emanet eder, sağlık ve esenlik dilerim. Kalın sağlıcakla."