Osmangazi Köprüsü'nde korkunç intihar

Kocaeli'de aracını Osmangazi Köprüsü'nde durdurarak denize atlayan gencin kimliği belli oldu. Denize atlamadan sosyal medya hesabı üzerinden son bir video paylaştığı ortaya çıktı.

İstanbul’da görevli olan genç polis memuru Yasin Kazancı, kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra aracıyla Osmangazi köprüsüne giderek intihar etti.

Aracını bir süre süren genç polis köprünün ortasına geldikten sonra kenarı çekti ve aracı çalışır durumda bırakarak köprünün demir korkuluklarına kadar geldi. Burada bir süre bekleyen polis memuru, daha sonra kendisini köprüden aşağıya attı.

Öte yandan Yasin Kazancı’nın intihar edeceğine dair son mesajlarını sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Kız arkadaşıyla tartıştığını dile getiren Yasin Kazancı, “Bu benim size son mesajım Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Yaşananlarla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

"BİR KIZ İÇİN DEĞER Mİ DEMEYİN"

Yasin Kazancı'nın köprüden atlamadan önce sosyal medya hesabından bir video paylaştığı ortaya çıktı. Videoda bir kadın yüzünden psikolojisini yitirdiğini söyleyen Yasin Kazancı, "Bak tehdit tehdit diyordun, şimdi mezarıma gelirsin. Bu son mesajım, herkes hakkını helal etsin. Bakın şimdi o kız benim hayatını yaktı. Bir kız için değer mi demeyin. Ne yapayım. Psikolojimi yitirdim." dedi.