'Pınar benim ruh eşim' deyip Yağmur Atacan'a silahla saldırmıştı!

Bundan tam 8 yıl önce Yağmur Atacan silahlı saldırıya uğramıştı. Polise yakalanan saldırgan "Pınar benim ruh eşim" diyerek olayı kabul etmişti. 8 yıl sonra flaş bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan 2014 yılında silahlı saldırgan tarafından dehşeti yaşamıştı. "Pınar benim ruh eşim" diyen saldırgan ünlü oyuncu Yağmur Atacan'a saldırdığını itiraf etmişti. Olayın üzerinden yıllar geçti. Flaş bir gelişme yaşandı.

Yakalananlar arasında Yağmur Atacan'a silahla saldıran kişi de var

Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği koordinesinde kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüleri yakalamak için dün sabaha karşı operasyon yapıldı. Düzenlenen operasyon sonucu yakalanan isimler arasında Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’a 7 Nisan 2014 yılında silahlı saldırı düzenleyen Galip Topsız da bulunuyor. Etiler, Ülgen Sokakta meydana gelen olayda Yağmur Atacan’ın içinde bulunduğu otomobile ateş açılmıştı. Saldırı sonucu mermiler otomobile isabet ederken, Yağmur Atacan olaydan yara almadan kurtulmuştu. Polis olaydan sonra kısa sürede şüpheli Galip Topsız’ı gözaltına almıştı. Şüpheli “Pınar benim ruh eşim” diyerek işlediği suçu itiraf etmişti.

Galip Topsız işlediği suçtan yargılanarak önce 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmış, bu karar İstanbul Bölge Adliyesi tarafından bozulmuştu. Bir kez daha yargılanan Galip Topsız için bu kez 7 yıl 6 ay hapis cezası verilmişti. Galip Topsız, kararın kesinleşmesinin ardından polis tarafından aranıyordu. Operasyonda yakalanan hükümlüler işlemlerinin ardından cezaevlerine teslim edildiler.