Ramazan Kurtoğlu, Türkiye depremine ilişkin olay detayı duyurdu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki yıkıcı deprem 10 ilde hissedildi.Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay'da büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi ölü ve yaralı sayısı kamuoyu ile paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "35 bin 418 vatandaşımız hayatını kaybetti, 105 bin 505 vatandaşımız yaralandı." ifadelerini kullandı.Türkiye depremine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte Kurtoğlu'nun o açıklamaları...

Pisagor ve Okültistlere göre, 1-Tevhidi, 2-Şeytanı, 4-Kutsallığı sembolize eder. Tarihte K.Maraş Depremini mukayese edecek ikiz tabii bir deprem örneği yok. İkiz saldırılar var. Hiroşima-Nagazaki atom, İkiz Kuleler-Pentagon, 2003 İstanbul da ikiz terör saldırısı . “Bin yılın rövanşı” nedir?

Bu felaketin kahramanı kadirşinas Türk Milleti olup ”Savaşta canını esirgemez,felakette malını" ve ”Yüzde on hain kontenjanı” ise savaşta arkadan,felaket zamanında yüreğimizden vuran “düğün evimizin yasçısı cenaze evimizin tefçisi” sırtlan soylulardır. Ama Türk Milletini yenemezler.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Yeni bir Dünyanın kurgulandığı 21.Yüzyılın dünyasında GIDA nın önemine binaen depremzelere Tarım Kentleri/Köykentler şeklinde kendi bölgelerinde yeni bir model hayata geçirilmeli. İnsanımızın oralarda kalmasını bu sağlar.

Dokuz saat ara ile yaşadığımız 7.7/7.4 şiddetinde Kahramanmaraş merkezli ikiz deprem olağan şüpheli tetikleme ve çarpan etkisini akla getiriyor. Kırılan sadece fay hatları değil istenen Türk Milletinin SOSYO-EKONOMİK fay hatlarıydı Milletimizin feraseti bunu önledi. Sıra devlette.