Şarlatan Oktar’ın villası satışa çıktı! Bakın kaç lira?

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü lideri Adnan Oktar'ın İstanbul Çengelköy'de bulunan 'Dragos' adı verilen ana karargahının geçtiğimiz yıllarda 190 milyon liraya satışa çıkarılmasının ardından yine Çengelköy Hür sokakta bulunan boğaza nazır villası da 3 milyon dolara satışa konuldu.

 

Sabah'tan Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, villanın dış kapıları kurşun geçirmez kalınlıkta demirle kaplı. Villanın dışında özel güvenlik kulübeleri ve x-ray cihazı bulunuyor.

 

Oktar'ın suç örgütüne ait A9 kanalının stüdyolarının da bulunduğu villa, örgüte yapılan operasyondan sonra boşaltılmıştı.

 

Oktar'ın kiracı olduğu ve 'Stüdyo' kodu verilen villanın kamuoyuna yansımayan yeni fotoğrafları da ortaya çıktı.

Bu fotoğraflar arasında Oktar'ın yatak odasına ait görüntüler de mevcut. Oktar ve örgüt üyelerinin işlediği cinsel saldırı suçlarının çoğunluğunu Çengelköy Hür sokakta bulunan villada işlediği iddia ediliyor.

 

Villanın dış kapıları kurşun geçirmez kalınlıkta demirle kaplıydı. Özel güvenlik kulübeleri ve dış kapısında herkesin x-ray cihazıyla geçirilerek sokulduğu bir mekandı.

24 saat boyunca örgütün silahlı üyeleri tarafından korunan eve yapılan baskında binlerce mermi, silah, tüfek, çelik yelek ve telsizler ele geçirilmişti.

 

 

Ancak İstinaf Mahkemesi 15 Mart 2022'de bu kararı bozarak Oktar''ın aralarında bulunduğu 16 örgüt yöneticisi dışındaki 68 sanığı tahliye etti. Adnan Oktar’ın cezaevindeki son hali ortaya çıktı. Saçlarını daha da uzatan ve boyatan Oktar’ın, yeşil desenli gömleği ve aynı renklerdeki ceketi de dikkat çekti. Oktar'ın kilo verdiği de gözlerden kaçmadı.