Şeyma Subaşı tanga bikinisiyle nefes kesti

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bir küs bir barışık sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Burning Man'e gitti. Şeyma Subaşı sevgilisinin kucağında pozlar verdi. Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, daha önce ayrıldığı sevgilisi Mohammed Alsalo meussi ile yeniden barışmıştı.

Fotoğrafları kaldıran Şeyma, barışmanın ardından sevgilisiyle yeni karelerini paylaştı.Medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bir küs bir barışık sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Burning Man'e gitti. Şeyma Subaşı sevgilisinin kucağında pozlar verdi.Bu sene kum fırtınası yüzünden gelenlere zor anlar yaşatan Burning Man'de Şeyma Subaşı'nın keyfi yerindeydi.Festivalden fotoğraflar paylaşan Şeyma, güzel anlara bir yenisini daha eklediğini ve sevgilisini çok sevdiğini de not olarak ekledi.

Şeyma Subaşı'nın mutluluğu görülmeye değerdi.

En çok dikkat çeken fotoğraf ise Şeyma Subaşı'nın tanga bikinisiyle sevgilisinin kucağında verdiği pozlar oldu. İkili festivale uygun giyimiyle de dikkat çekti.