Sinan Burhan: Ya Erdoğan kazanacak ya da Türkiye’yi parçalayacaklar

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Şer odaklarının Türkiye'yi bölmek için planlar yaptığını aktaran Burhan, "Üniter devletleri tek tek parçalıyorlar. Parçalamak için de başındaki insanlara 'diktatör' diyorlar. Demokrasi ve insan hakları getireceğiz diyorlar" şeklinde konuştu.

"Türkiye hedef ülke haline gelmiş durumda" diyen Burhan şu ifadeleri kullandı:

"Burada güçlü bir liderlik gerekiyor. Bizler 'ezan', 'bayrak', 'cumhuriyet' diyen insanlarız. Recep Tayyip Erdoğan da son dönemde ortaya koymuş olduğu milli dış politika nedeniyle hedef haline gelmiştir. Karadeniz'de gazı bulmasaydı, TOGG arabasını üretmeseydi Tayyip Erdoğan hedef haline gelmeyecekti. Erdoğan'ın bugün hedef haline gelmesinin en temel nedeni İHA'ları, SİHA'ları üretmesidir. Kendi otomobilimizi üretmesidir. Karadeniz'de gaz bulmasıdır. Akdeniz'de Yunanlara meydan okuyor. Ermenistan'a karşı Azerbaycan'ın yanında yer alıyor."

Hem içeriden hem de dışarıdan Başkan Erdoğan'ı yıkmak istediklerini söyleyen Burhan, "Milli devleti kurduğu için Erdoğan hedeftir" dedi.