Son Dakika: Haluk Bozdoğan'a Kötü Haber

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yeniden aday gösterilmeyecek belediyeler belli oluyor. Yayınlanan listede Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan var.

CHP’nin Parti kulislerinde 31 Mart seçimleri için adaylar yavaş yavaş belli olmaya başlarken, adaylık başvurları ise 5 Aralık’a kadar uzatıldı. Twitter’da 23 Derece hesabının paylaştığı listeye göre Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan önümüzdeki seçimlerde aday gösterilmeyecek.

İşte yeniden aday gösterilmeyecek belediye başkanları;

Neşet Tarhan – Mezitli Belediyesi Haluk Bozdoğan – Tarsus Belediyes Tunç Soyer – İzmir Büyükşehir Belediyesi Cemil Tugay – Karşıyaka Belediyesi Abdül Batur – Konak Belediyesi Zeydan Karalar- Adana Büyükşehir Belediyesi Akif Kemal Akay – Seyhan Belediyesi Lütfü Savaş – Hatay Büyükşehir Belediyesi Alper Taşdelen – Çankaya Belediyesi Fethi Yaşar- Yenimahalle Belediyesi Recep Gürkan – Edirne Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak – Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ahmet Sarıkurt – Çorlu Belediyesi

Bu belediyelerde bayrak değişimi gerçekleşmesi beklenirken, yerlerine kamuoyu desteği alacak adaylar için partide yoğun bir çalışma var.