Son Dakika Yenişehir Anket Sonuçları.

GENÇ, ALGI YAPTI
Bağımsız belediye başkan adayı olan İbrahim Genç katılmış olduğu bir TV programında yapmış olduğu açıklamalarıyla seçimlere dair bir takım iddialarda bulunmuştu. TV sunucusunun da benzer ifadeler kullandığı ve CHP'li Özyiğit'i itham edici açıklamalar yaptığı bilinmekteydi. Genç’in tahminlerine göre CHP Yenişehir’de önemli ölçüde oy kaybediyor ve seçimi kendisi kazanıyordu. Gezici Anket Şirketi’nin açıklamasına göre sonuçlar sayın Genç'in tespitlerini boşa çıkardı.

YENİŞEHİR ŞAŞMAZ
CHP'nin kalesi olarak bilinen Yenişehir'de şu ana kadar yapılmış olan kamuoyu yoklamaları, anket araştırmaları ve saha soruşturmaları açık ve net bir şekilde CHP'nin “ne koşul olursa olsun’’ birinci parti olduğunu ortaya koymuştur. Son anket, kararsız seçmen oranının artışı dışında değişen bir şey olmayacağı kanaatini güçlendirdi.

ALGIYA LÜZUM YOK; SONUCLAR BELLİ
Anket sonuçları CHP'nin adayı Abdullah Özyiğit'in, oyunu arttırdığını ve seçimi büyük farkla kazandığını gösteriyor. Buna göre Abdullah Özyiğit %64,4 seviyelerinde. Hemen ardından MHP ve Ak Parti destekli Kenan Peker %13.6’lık oy oranına sahip. İYİ Parti'nin adayı Ahmet Arıcan %4.5 seviyesinde. Geriye kalan partiler ve bağımsız adayların aldığı toplam oy oranı ise %4 olarak tespit edildi. Seçimin en önemli kitlelerinden biri de kararsız seçmen. Cumhur İttifakı tabanını oluşturduğu kararsız seçmenin oranı ise azımsanmayacak bir oranda: 13.5… tüm araştırmalar şunu net bir şekilde gösteriyor ki büyük bir farkla Yenişehir’in kazananı Abdullah Özyiğit olacak.