Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas tepki çekti! Depremzedelere sert sözler…

Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas seçim sonuçlarını hazmedemedi. Sosyal medyada paylaştığı bir videoda; Başkan Erdoğan'ı destekleyen depremzedelere hakaret etti. İşte CHP'li trol Elmas'ın tepki çeken sözleri…

 

"BUNDAN SONRA HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR" "Yani 5 değil, 10 değil, 20 değil… Kaç insana yardım ettik. Söylemedik, çaktırmadık ama yalanmış. O tablet aldığım çocukların meğer beşinci tabletleriymiş. Faturasını ödeyemeyen öğrencilere attığım destekler meğer akşam yenmiş içilmiş parçalanmış.

İşsiz arkadaşlarım demek ki beni kandırmış, aslında 5 yerden maaş alıyormuş. Okey, her şey yolundaymış.

 

Bundan sonra her koyun kendi bacağından asılır. Ve bal tutan parmağını yalar. Bana dokunmayan yılanlar yaşasınlar. Olarak devam edeceğim."

 

"ANLAŞILAN O Kİ İNSAN DEĞİLSİN" Sosyal medya kullanıcıları Elmas'ı skandal sözlerine tepki gösterdi: "Şaşırtmıyorlar açıklamalarıyla... Her geçen gün kinleri daha da çok büyüyor, yazık! Yardım etmekse bu aman kalsın etmeyin."

 

"Bir iyiliği menfaat için yapanlar tefecidir, iyilik Allah için yapılır..." "Şunlara inat daha fazla yardım etmek boynunuzum borcu olsun."

 

 

"Kendisinin ne vasfı var acaba!" "Bu saatten sonra ne takip ederim ne izlerim. İnsanların vicdanı oyları kadar olmuş."

 

"Ticaret mi yapıyorsun birader... Anlaşılan o ki insan değilsin." "Buna tabletini verin ağlamasın!"

 

"Bunlar yardım ederken sözleşme mi yaptılar? Bundan sonra ben ne dersem onu yapacaksın diye…"