Süper Kupa'nın yeri ve tarihi için flaş gelişme!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının nerede ve ne zaman oynanacağı merak konusu oldu. 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Mustafa Çadırcı, "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mustafa Çadırcı, "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan, ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla çağ atlatacaktır." ifadelerini kullandı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, TFF yetkilileriyle görüştüğünü belirterek Süper Kupa maçının 28 Nisan Pazar günü oynanmasının planlandığını açıkladı. 

Ayrıca haberde Süper Kupa finalinin Samsun ya da Şanlıurfa'da oynatılacağı belirtildi. 

Haber Global'in haberine göre ise Fenerbahçe, Süper Kupa maçını 28 Nisan’da oynamak istemiyor. Ligdeki Beşiktaş derbisinden sonra Galatasaray’la karşılaşmanın fikstür dezavantajına yol açacağını düşünüyorlar.