Suriyeli Esnaf CHP’li Başarır’ı Ters Köşe Yaptı

Danışmanı da küfürbaz çıkan, her zaman ayrıştırma ve nefret dilini kullanan Ali Mahir kamera arkasında danışmanı ile beraber halkın üzerine telefon kapatırken, kamera önünde vatandaş sorunları ile ilgilendiğini göstermelik esnaf gezileri ile süslüyor.
 
Ali Mahir'in Tadı Kaçtı 

Mersin'de esnaf gezisi yapan CHP Milletvekili, Suriyeli esnaftan ters köşe bir cevap alınca bozuldu. Cevap karşısında bozulan Ali Mahir,  durumu şakayla karışık laf atarak toparladı.

Kardeşinin, homolara zina karşılığında harçlık teklif ettiğinin ortaya çıkmasıyla köşeye sıkışan ve bu aşağılık durumdan kurtulmak için ırkçı Ümit Özdağ'a özenen CHP Mersin vekili Ali Mahir Başarır'ın Suriyelilere yönelik kirli tezgahını, Mersin'de esnaflık yapan bir muhacir boşa çıkarıyor! 

 Esnaf: "Erdoğan Çok İyi "

CHP'li vekil Ali Mahir Başarır, Suriyeli esnafa, "Recep Tayyip Erdoğan’dan memnun musunuz? diye sordu. Suriyeli esnaf ise Başarır'ı ters köşe yaparak,"Erdoğan çok iyi."dedi.

İstediği cevabı alamayan Ali Mahir, "Erdoğan çok iyi" diyen esnafa , ‘zaten hayat size güzel’ diyerek gezisine devam etti.

Üslup düzeyini her zaman aşan, İçişleri bakan yardımcısına "gevşek, hadsiz"diyen  ve
Pkk'dan Mersin  Büyükşehir Belediyesi' kadrosuna personel temin ettiği söylenilen Başarır, esnaftan da hak ettiği şekilde muamale görmektedir.