Tamer Karadağlı’dan flaş karar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı, flaş bir karar aldı. Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Karadağlı’nın yapımcısı ve başrol oyuncusu olduğu TRT’nin dijital platformu Tabii’nin dizisi ‘Serhat’ın ikinci sezonunun çekileceği müjdesini verdi. Eyüboğlu, yazısında şunları kaydetti:

“Tamer Karadağlı’nın yapımcısı ve başrol oyuncusu olduğu TRT’nin dijital platformu Tabii’nin dizisi ‘Serhat’ın ikinci sezonu çekilecek. Dizinin ilk sezonu Tabii’nin en çok izlenenleri arasına girince TRT yönetimi Karadağlı’dan devamını istedi. Karadağlı ikinci sezonun planlarını yaparken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atandı.

Bu yüzden yıllar sonra İstanbul’daki evini kapatıp Ankara’ya taşınan Karadağlı, yeni görevi nedeniyle kendini yoğun bir iş trafiğinin içinde bulunca ‘Serhat’ın ikinci sezon planlarını öteledi. Yoğun iş trafiği ve seyahatler nedeniyle 4.5 ayda yedi kilo zayıflayan Karadağlı dizi ekibine müjdeyi verdi: “Sezon bitip tiyatrolar yaz tatiline girince ‘Serhat’ın ikinci sezon çekimine başlayacağız.” İzlediğim ve beğendiğim aksiyon polisiyenin ilk sezonunun konusu özetle şöyleydi: Özel Harekat’ın ilk mensuplarından olan ve hayatının 30 senesini terörle mücadeleye adayan, çoğunlukla da sınır bölgelerinde görev yapan Serhat, yıllar sonra özel bir görev için İstanbul’a gelir. Serhat, şehrin karmaşasını, mesai arkadaşları da onun fevri hareketlerini sevmez.

Haluk Özenç’in senaryosunu yazdığı, Tamer Karadağlı’ya Nefise Karatay’ın eşlik ettiği dizinin ikinci sezonunda ‘Serhat’ emekli hayatı yaşayacak. Eski özel harekatçı ziyaret ettiği dostlarının yaşadığı sorunlarla onlarla birlikte savaşacak. İlk sezonu İstanbul’da çekilen dizinin ikinci sezonu Tamer Karadağlı’nın işi ve evinin olduğu Ankara’da çekilecek. Devlet Tiyatroları’nda yaz tatili bitip yeni sezon başlayana kadar ‘Serhat’ın çekimleri tamamlanacak. Böylece Tamer Karadağlı, yaz tatilini de çalışarak geçirmiş olacak.”