TDP’NİN İLK KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”

 TDP Genel Başkan yardımcısı  Hüseyin Güzel  “Herhalde Türkiye tarihinde bu kadar kısa sürede bu kadar örgütlenme yapan tek parti biziz. Bunun göstergeleri zaten ortada. Bundan   önce Ankara’da büyük bir kongre yaptık. Bugün Mersinde kongremiz var. Tahmin ediyorum ki önümüzde ki hafta içinde kongrelerimizi tamamladığımız gün artık seçime girmekte hiçbir sıkıntımız kalmayacak. Sayın genel başkanımın  çok selamları var özellikle söyledi. Türkiye’yi geziyor başkanımız, başkanımızın ektiklerini biz biçiyoruz. Biliyorsunuz artık Türkiye’de lidere dayalı siyaset yapılıyor. Lider, ekip ve proje. Liderimiz Mustafa Sarıgül, yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” dedi.
TDP Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Güzel'in konuşmasının ardından divan oluşturuldu. Divan oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Seçim sandığının hazırlanmasının ardın delegeler oylarını kullanmak üzere seçim sandığına gitti ve Sema Tunca'yı il  başkanı olarak seçti.

Seçim sonucu başkan olan Sema Tunca  “Örgütlenmede Mersin  olarak 2023 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız. Seçim, partimize ve Mersinimize  hayırlı uğurlu olsun” diyerek tüm delegelere teşekkür etti.

Dilek ve temennilerin ardından kongre bitti.

Kaynak:habermerkezi