Trabzon'da tüyler diken diken oldu!

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde derinden hissedilen 'asrın felaketi' sonrasında tüm Türkiye tek yürek haline geldi. UEFA Konferans Ligi son 16 turu play-off maçında Basel'i ağırlayan Trabzonspor'un tribünlerinde bütün takımların taraftarları yer alırken, depremin hissedildiği şehirler unutulmadı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi play-off turunda İsviçre'nin Basel takımı ile oynadığı karşılaşmada futbol dünyası tek yürek oldu.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depreminin ardından Türkiye'de ilk kez resmi bir karşılaşma oynanırken tüm futbol ailesi Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig kulüpleri başkanları protokol tribünde maçı birlikte izlerken farklı takım taraftarları da kendilerine ait forma ve bayraklarla tribünleri doldurdu.

TEZAHÜRAT YAPILMADI

Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, maç öncesi tezahüratta bulunmazken sık sık tekbir getirdiler.

Kilis, Osmaniye, Hatay, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Adıyaman şehirlerinin isimlerinin yer aldığı pankartlar tribüne asıldı. Taraftarlara maç öncesi de Türk bayrağı dağıtıldı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK

Trabzonspor tribünleri depremi derinden hisseden 10 şehir için duygu dolu bir destekte bulunarak, maçın dakikası şehirlerin plaka koduna geldiği zaman o ilin ismini haykırdı. İşte taraftarların tezahüratları...

1. dakika "Adana, burada"

2. dakika "Adıyaman, burada"

21. dakika "Diyarbakır, burada

27. dakika "Gaziantep, burada"

31. dakika "Hatay, burada"

44. dakika "Malatya, burada"

46. dakika "Kahramanmaraş, burada"

63. dakika "Şanlıurfa, burada"

79. dakika: ''Kilis, burada''

80. dakika ''Osmaniye, burada''