Türkiye Dilara Köç’ün sır ölümünü konuşuyor! Çıplak fotoğraflarla şantaj mı öldürdü?

Erzurum’da yaklaşık 6 aydır bir kafede çalışan Dilara Köç (19), müdürü Ali K. ile yaşadığı sorunlar nedeniyle geçen Cumartesi günü işten ayrıldı. Ancak iddiaya göre genç kız, Ali K.’nın eşine fotoğraflar atarak, ‘Eşinin sevgilisi var’ şeklinde mesajlar gönderdi.

DİLARA KÖÇ’ÜN ÖLÜMÜNDE KORKUNÇ DETAYLAR

Dilara Köç, Pazar gün akşam saatlerinde ise 2 arkadaşıyla bir kafeteryada buluştu. İddiaya göre, bir süre sonra kafeteryaya gelen Ali K.’nın sevgilisi, kısa bir tartışmanın ardından, konuşacaklarını söyleyerek kendisiyle gitmesi için ısrar etti.

Çantası ve telefonunu da masada bırakan Dilara, Ali K.’nın sevgilisi ile birlikte bir otomobile bindi.

Güvenlik kameralarından yapılan tespite göre ise, daha sonra bir minibüsle Palandöken mahallesinde bulunan 12 katlı bir inşaata giden Dilara, binadan atlayarak intihar etti.

DİLARA TELEFONUNU DA BIRAKARAK GİTTİ

Dilara’nın aralarındaki sorunu çözmek için konuşmaya gittiğini düşünen arkadaşlarından biri, çantasını ve telefonunu alıp evlerine döndü. Genç kız akşam eve dönmeyince ailesi aramaya başladı.

Ailenin ısrarlı aramaları sonrası Dilara’nın telefonuna cevap veren arkadaşı önce, “Telefonunu evde bırakarak markete gitti” dedi.

Ardından ise yaşananları anlattı. Bunun üzerine baba Kasım Koç, emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Pazartesi sabaha karşı saat 04.30 sıralarında ise devriye gezen bekçiler, genç kızın cesedini inşaatın önünde buldu.

Gözaltına alınan kafeteryanın müdürü Ali K. tutuklanırken, sevgilisi ile Dilara’nın 2 arkadaşı Ç.F., Ş.C. ve B.Ö. serbest bırakıldı. Ali K.’nın, daha önce Dilara Köç ile de sevgili olduğu ve genç kıza birlikte oldukları dönemde çektiği çıplak fotoğraflarla şantaj yaptığı iddia edildi.

CİNAYETTEN ŞÜPHELENİYORUZ

Dilara Köç için dün Narmanlı Camii’nde düzenlenen cenaze törenine babası Kasım Köç, yakınları ile vatandaşların yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş da katıldı.

Cenaze namazı sırasında fenalaşan genç kızın ağabeyi Muhammed Köç’e yakınları müdahale etti. Kılınan namaz sonrası genç kızın cenazesi Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Genç kızın dayısı Adem Taşören, “Yeğenim işyerinde tehdit edilmiş. Cinayetten şüpheleniyoruz” dedi. Amcası Sadrettin Koç, “Yeğenim intihar edecek bir yapıya sahip değildi. Cinayet olduğunu düşünüyoruz” dedi.