Vahap Seçer Esnafına Sahip Çıkmadı

Mersin'in bu zor günlerinde Mersin ekonomisine sahip çıkmayan CHP'li büyükşehir belediyesinin Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı birimi, 109 milyon TL'lik  Park ve Bahçelerin ihalesi için Antalya'da süs bitkileri bakmaya gitti.

Mersin'de 9 Firma Dururken Antalya'ya Gidilmesi Nedendir ?

 Bağlı bulunduğu kurumu da aracı kullanarak ihale şartnamesine uymayan alımlar yaptığı ve hakkında hakkında suç duyurusu bulunan Park ve Bahçeler Daire Başkanı Göher Şahin, "HLZ" firması ile 109 milyonluk "süs bitkileri alım ihalesi" imzaladı.
 İhaleyi alan HLZ firmasının  Mersin  müdürü ile birlikte Antalya'ya giden  Park Bahçeler Daire başkanlığının ihale alım başkanı  Mersinli firmalardan çokça tepki aldı. Mersin'de bu tür peyzaj ürünleri satan 9 firma varken süs bitkisi için Antalya'ya gidilmesi firmaları kızdırdı. Firmalar ve Mersinliler Vahap Seçer'e ve daire başkanı Göher Şahin'e tepki gösterdi. Seçer daha önceleri Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer ile beraber  katılmış olduğu "Ahilik Haftası"programında "Bir ekonomik güçsünüz, bir lokomotifsiniz. Sizin yaptığınız hizmet, topluma bir kaç cümle ile ifade edilecek hizmetler değil. O anlamda da her zaman korunmanız gerektiğini, desteklenmeniz gerektiğini, yanınızda olmamız gerektiği bilinci içerisinde bir Başkanınızım. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Ahilik haftanızı kutluyorum."diye konuşmuştu.