Vahap Seçer ve Afişler!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in  toplumu ifsad etme çalışmaları devam ediyor!..  Toplum aleyhine olan tüm oluşumları şartsız koşulsuz kabul eden ve Mersin'de yaymaya çalışan Vahap Seçer, bu doğrultuda Mersinde bilbortlarda kullanılan afişlerde LGBT sapkınlığına ve HDP 'ya destek çalışmaları son hız devam ediyor.

Müslüman Türkiye’de LGBT rezilliğine açıkça destek veren CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanına mide bulandıran afişler asmıştı!..

 Afişlerde, “Yaşlı, engelli, öğrenci, mülteci, ebeveyn, işçi LGBTİ+'lar vardır!” ve benzeri yazılar yer aldı. Ayrıca her afişte yer alan, “2-8 Ağustos 7. Mersin Onur Haftası” ifadesi de dikkatlerden kaçmamış Türkiyede her kesimden tepki çekmişti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin şehri donattığı skandal afişler:

Daha önce Mersin Üniversitesinde Prezervatif dağıtım skandalına imza atan Vahap Seçer yönetimi LGBT lileri normal vatandâşlarla bir tutup bilbortlarda Onur Haftalarını kutlaması halkın tepkisini bayağa çekmişti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Vahap Seçer'in 2.afiş skandalı ise yerel seçimlerde HDP’den aldığı desteğin karşılığını vermek için büyük çaba sarf edercesine Kentin çeşitli yerlerine Kurban Bayramı kutlaması için afişler astıran Seçer, terör örgütünü temsil eden renkleri kullandı ve PKK’ya gönderme yapan kelimeler seçti.

Mersin’de Kurban Bayramı kutlaması için belediye tarafından asılan afişler görenleri şoke etti.

Afişte “Paylaşmanın, Kavuşmanın, Kaynaşmanın Bayramı” sloganını kullanan CHP’li belediyenin seçtiği kelimelerin baş harflerinin terör örgütünün ismini ortaya çıkardığı fark edildi.

Afişin kenarlarındaki simgelerde kullanılan renklerin de terör örgütü PKK’nın kullandığı sarı, kırmızı ve yeşilden seçildiği görüldü.