Zelenski'den Putin'e sert sözler!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, sosyal medya hesaplarından Rusya'yı ve Putin'i hedef alarak yaptığı açıklamada, "Ekmeğimiz, gazımız, suyumuz, aşımız olacak ve sensiz olacağız" dedi. Ukrayna Ordusunun Harkov'da Rus Ordusuna karşı üst üste aldığı galibiyetlerin ardından Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Orduyu kutlayarak mesaj yayınladı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, sosyal medya hesaplarından Rusya'yı ve Putin'i hedef alarak yaptığı açıklamada, "Ekmeğimiz, gazımız, suyumuz, aşımız olacak ve sensiz olacağız" dedi.

Ukrayna Ordusunun Harkov'da Rus Ordusuna karşı üst üste aldığı galibiyetlerin ardından Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Orduyu kutlayarak mesaj yayınladı.

Bölgedeki askerlerin bir kahraman olduğunu vurgulayan Zelenski, "Hala bizi korkutabileceğinizi, kırabileceğinizi, taviz vermeye ikna edebileceğinizi düşünüyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

"Gerçekten hiçbir şey anlamıyor musunuz? Kim olduğumuzu anlamıyor musunuz? Ne için buradayız_ Neden bahsediyoruz?" diyen Ukrayna Devlet Başkanı, "Dudaklarımı okuyun: Benzinsiz mi sensiz mi? Sensiz, Işıksız mı, sensiz mi? Sensiz, Susuz mu sensiz mi? Sensiz, Yemeksiz mi sensiz mi? Sensiz?" dedi.